West Canada Orientatie Tour – Nederlandse Versie

Spreekt het idee van vakantie vieren als een “local” of zelfs Emigratie – Oriëntatie naar West Canada U aan?

 

Dan nemen we U graag mee op onze “West Canada Levensstijl” Tour

 

 

Agri-Toerisme, Paarden, Ranches & Boerderijen, Wijngaarden & Fruitgaarden, Toerisme enz.

Wij bezoeken ze allemaal, en wij brengen U in contact met de locale gemeenschap.

 

Deze Tour is speciaal ontworpen en aangepast aan de wensen van een groep met speciale interessen. In dit geval is dat oriëntatie of relocatie met als doel emigratie of bedrijfsvoering, met bestemming West Canada, in het bijzonder in de Provincies Brits Columbia en/of Alberta.

Wij staan voor U klaar, al ver voor de dag van aankomst tot na uw vertrek en we reizen samen deze groep door zeer verschillende gebieden en regio’s zodat U kunt zien, proeven, ervaren en beleven wat men hier te bieden heeft op het gebied van agri-cultuur, paarden, producten, hobby, kunst, toerisme en andere vrije beroepen. Ons doel is om U zoveel mogelijk ideeën en impressies te geven van het land, de omgeving en hoe het dagelijks leven er hier zoal uitziet.

 

 

Reis met ons mee op deze Special Tour welke een heel goede inkijk en intense beleving zal zijn en waar de locale gemeenschap ons gastvrij welkom zullen heten op hun bedrijf en ons met trots hun dagelijkse activiteiten en hun levensstijl zullen laten zien en proeven. U zult een unieke en authentieke ervaring beleven van vergane glorie en historie, welke nu een prachtige mix is geworden met de nieuwe hedendaagse wereld en cultuur. Met andere woorden: hoe het “ECHT” is om hier te wonen, werken en leven, niet door de ogen van een toerist maar als een locale bewoner!

 

Deze speciale 9 daagse reis wordt maar twee keer per jaar aangeboden en wel op de volgende datums:

15-07-2018  t/m 23-07-2018, aankomst Vancouver, vertrek Calgary.

23-07-2018 t/m 30-07-2018, aankomst Calgary, vertrek Vancouver.

De reis is bestemd voor: alleenstaanden, senioren, partners, families, bedrijven en bedrijfsmedewerkers/eigenaren.

 

Reisdata en prijzen per persoon, gebaseerd op twee persoons kamers en zijn zonder vlucht. 

Prijs Per persoon (single/ alleenreizenden op aanvraag)  €2999

 

Vluchten kunnen op aanvraag bij ons worden bijgeboekt.

 

 

Het reisprogramma:

 

Dag 1:

Welcome to Canada!  Uw reisleider staat al op de luchthaven te wachten om U te begroeten en vanaf hier samen met U een onvergetelijke reis te starten. We brengen U eerst naar het BW (Best Western) hotel waar U zich kunt opfrissen en dan een inleiding en overzicht zult krijgen van deze 9-daagse reis. De rest van de dag/avond is dan om te rusten en relaxen.

 

Dag 2:

Vandaag beginnen we onze dag na het ontbijt met een Vancouver Stadstoer.  Let op! Als U reis in Calgary begint, lees dan het dagprogramma van dag 9 terugwaarts.

We starten met een bezoek aan Stanley Park nabij de Totempalen. Vervolgens gaan we een lunchpauze houden in, en rond de Public Market op Granville Island (eigenlijk een schiereiland). Vandaar gaat het verder naar Capilano Suspension Brug & Park, waar men zowel actief als passief dit gematigd regenwoud kan ontdekken. Genoeg tijd dus om een eerste indruk te krijgen van Vancouver Stad en de nabije omgeving, voordat we weer terugkeren naar ons hotel, waar de rest van de avond vrij te besteden is.

 

Dag 3:

Na het ontbijt checken we uit en verlaten we Vancouver City en Metro Vancouver om onze reis te vervolgen richting de prachtige Fraser Vallei. Er is heel wat te zien en te doen vandaag! We rijden door de agrarische regio waar fruit en boerderijen talrijk aanwezig zijn. Wij gaan een Blueberry (blauwebessen) Boerderij bezoeken en een lokale Farmers Markt, voordat we  inchecken  in ons volgend BW hotel.

 

Dag 4:

Voor vandaag hebben we een rit van de Fraser Valley naar de Okanagan regio op het programma staan, waar de enige geregistreerde “desert”, woestijn en subwoestijn is gesitueerd en waar ook de meest bekende en befaamde wijnhuizen en hun wijngaarden, fruitgaarden en fruittelers en aanverwante bedrijven te vinden zijn. Dus, ontbijten, uitchecken en vetrekken. Onderweg stoppen we nog bij de prachtige Bridal Falls, want natuurlijk is deze mooie reis ook bedoeld om de mooie omgeving met al haar diversiteit en variatie te ontdekken en beleven.  Ook gaan we vandaag Kelowna bezoeken, in de Okanagan regio, waar we een geweldig mooie mix zien van toerisme, binnen, en buiten activiteiten, shopping, wijn en fruitgebieden, historie en moderne kultuur. We gaan ook een van de vele wijnhuizen in dit gebied bezoeken welke gelegen zijn nabij het prachtige Okanagan meer. Dan is het tijd om ons hotel op te zoeken en de dag voldaan af te sluiten.

 

Dag 5:

Na ons ontbijt checken we weer uit en zullen we onze reis vervolgen via een scenische route naar, en door een deel van 5 Nationale Parken, nl: Mount Revelstoke NP, Glacier NP, Yoho NP, Kootenay NP and Banff NP  en bezoeken we een paar legendarische oorden, voordat we naar onze eindbestemming en BW hotel voor de volgende twee dagen rijden, welke temidden in de Canadese Rocky Mountains is gelegen.

 

Dag 6:

Nu is het echt wel tijd om U wat meer van de mooie omgeving te laten zien. Prachtige bergen, meren en gletsjers! Bekende en onbekende plekjes, laat U gewoon maar verrassen, wij weten de weg hier…

 

Dag 7:

Vandaag vervolgen we onze reis richting de “Badlands, Foothills & Prairies”. Een heel ander gebied. Eerst rijden we naar de Wetlands (drassig en moerassig gebied) en naar Drumheller, waar we het Royal Tyrell Museum gaan bezoeken en waar U niet alleen de kans krijgt om de ongelooflijke Badlands te zien, maar waar men ook de skeletten van de dinosaurussen in ware grootte kan bewonderen. Vandaar gaat het via de zg. “foothills”  naar een heuse Prairie Ranch, waar een echte “Cowboy” ervaring wacht, geniet ervan terwijl U in de echte regionale Canadese Cowboy wereld stapt voordat we het kortbij gelegen BW hotel voor de nacht gaan opzoeken.

 

Dag 8:

Na het ontbijt gaan we een beetje meer van deze omgeving verkennen en zullen we een paar interessante plaatsen gaan bezoeken in, om, en nabij Calgary. Nu zult U ook zeker begrijpen waarom men Calgary “ Cowboy City” noemt (alhoewel er heel veel olie, en gas maatschappijen enz. hier zijn). Denk alleen al aan de jaarlijkse “Stampede”, een event dat een maand duurt! Deze dag zit vol van “laatste-dag-verrassingen” voordat we samen af gaan sluiten met een gezellig en geweldig diner. Geen Farewell oftewel Vaarwel Diner hoor, maar gewoon een “Till we meet again” oftewel Tot Weerziens Diner🤞👍🏻🇨🇦

 

Dag 9:

Vandaag is de dag aangebroken dat we U weer naar de luchthaven begeleiden waar U weer gaat inchecken voor U vlucht naar huis, waar dat ook moge zijn. Wij hopen dat deze reis U in een compacte versie heeft laten zien en beleven hoe het is om als “Canadees” te leven in dit land met zoveel mogelijkheden en plaats genoeg ook. Hopelijk heeft U ervan genoten en natuurlijk zeggen we niet “goodbye” maar wel “till we meet again” OK? We wensen U een veilige reis en hopen U snel weer te kunnen verwelkomen hier in Canada.

 

Komt U aan in Calgary dan begin dan vanaf hier uw programma terugwaarts te lezen en te verkennen.

 

Wat is inbegrepen:

Airport Transfers:  verwelkoming en vervoer van/naar Vancouver of Calgary luchthavens/hotels.

Luxe Transport Bus met Nederlands sprekende reisleiding.

8 nachten accommodatie met ontbijt in Best Western Hotels.

Excursies, Museumbezoek en een variatie aan on-site bezoeken naar gevarieerde bedrijven, van boerderijen tot kaasmakers, wijnboeren, fruitteelt en markten met lokale producten en meer…

Scenische ritten & stops bij prachtige watervallen, meren en rivieren, bergen en nog veel meer van de geweldige natuur welke Canada te bieden heeft.

Stads-Tour en omgeving bezoeken waar men zowel het prairies, worstijngebied,  bergen, meren, gletsjers en de zee kan zien, proeven en beleven.

Belastingen welke betrekking hebben op dit programma.

 

 

Wat is exclusief:

Vliegtickets

Persoonlijke uitgaven

Eten & Drinken en alles wat er niet omschreven staat in de rubriek “wat is inclusief”!

Reis-en-annulering verzekering

Fooien

 

Reis Puur & Simple.